Keresés az oldalon

szamostatarfalva.hu

Egézségügyi Szolgáltatások Fejlesztése pályázat

Szamostatárfalva Község Önkormányzata az Észak – alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez, az ,,Egészségügyi szolgáltatások fejlesztése / kistérségi járó beteg szakellátó központok  fejlesztése, alap-, járó beteg szakellátás korszerűsítése a komplex programmal kezelendő LHH kistérségekben’’ elnevezésű pályázati felhívásra benyújtott, ,,Orvosi rendelő fejlesztése, rekonstrukciója, akadálymentesítése’’ megnevezésű, ÉAOP-4.1.2/D-10-2011-0002 kódszámú pályázata pozitív elbírálásban, azt követően támogatásban részesült.

Bővebben...

 

Csenger Városban működő Vállalkozások, Vállalkozók számára!

 A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Csengeri Kirendeltsége tájékoztatása alapján a Nemzetgazdasági Minisztérium 2012. február 8-án a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására pályázati programot indít (kódjel: NFA-2012-KKV). A pályázati felhívás, valamint az útmutató és mellékletei a www.kormany.hu, illetve a www.munka.hu honlapon megtalálható.  

A pályázatokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ címére (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 9.) lehet eljuttatni.

Határidő: 2012. február 8-tól 2012. március 30-ig!

A pályázattal kapcsolatban további információ a következő telefonszámon, a munkaügyi központ pályázati referenseitől kérhető: 06-42/594-068, vagy 06-42/594-064.

Csenger Város Önkormányzata

 

Támogatások és szerződések

Közzététel Szamostatárfalva Község Önkormányzat által az Áht. 15/B. §. (1) bekezdése nevesített ötmillió forintot elérő, vagy azt meghaladó szerződésekről:

Támogatások közzététele (2010.)

Támogatások közzététele (2011.)

Támogatások közzététele (2012.)

Az anyagok megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges.

 


 

Szamostatárfalva belterületi és külterületi útfelújítás

 

Szamostatárfalva belterületi és külterületi útfelújítás pályázat összefoglaló letöltése.

 

<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 3